torstai 28. helmikuuta 2013

En tykkää, enkä jaa!

Kyllä voi pientä ihmistä ahdistaa Facebookissa kukkiva tykkää&jaa - meininki. Kaikenlaista arvotaan autosta sisustussuunnitelmiin ja ties mitä vielä. Tykkää niin pääset osallistumaan - no en tykkää! Minä en ala jonkin tuntemattoman firman markkinointia edistämään jonkun kilpailun takia, sitäpaitsi nämä tykkää&jaa - jututhan ovat Facebookin säännöissä kiellettyjä.

Järjenköyhyyden huipentuma on ehkä se, että sitten tykätään siitä kaverin jakamasta kuvasta, eikä alkuperäisestä kilpailukuvasta.

Tykkää&jaa on ilmeisesti niin iskostunut Facebook-laamojen kalloon, että eipä vaivauduta sitten edes lukemaan kilpailusääntöjä tai ohjeita. Näin näkyi olevan ainakin Atrian autoarvonnassa. Kuvan yhteydessä selvästi todetaan, että arvontaan ilmoittautuminen alkaa 4.3. (eikä muuten sanallakaan mainita tykkäämistä ja jakamista) mutta onko se nettikyvytön laama tätä lukenut, no ei ole! liki 2000 tykkäystä ja reilut 500 jakoa, yli 300 kommenttia, joissa valtaosassa lukee t&j! Ei helvetti laamat, nyt ne aivot käteen! 

Vituttaa näin valokuvaus-ihmisenä sekin, että valokuvakilpailujakin järjestetään tällä periaatteella. Yäk, mitä sontaa.

En tykkää, enkä jaa!

2 kommenttia: